tiistai 27. lokakuuta 2015

Täysikuu härässä

Olette varmaan jo huomanneet taivaalla möllöttävän täysikuun? Se näkyy todella upeasti, kun puissa on vähemmän lehtiä. Tänään on täysikuu härässä. Härkä on merkkinä aistillinen, yhtä aikaa ahkera ja herkuttelija. Se on hyvin fyysinen merkki, ja saa energiaa liikkumisesta ja luonnosta. Siksi se sopii täydellisesti tasoittamaan energioita, kun aurinko kulkee skorpionissa.



Härille tämä on eräänlainen välitilinpäätös. Siitä on nyt puoli vuotta, kun aurinko oli härässä ja samoin uusikuu. Nyt uusien alkujen tulokset näkyvät selvästi. Toisaalta on vielä aikaa muuttaa suuntaa, jos se ei miellytäkään. Skorpioneille täysikuu taas heijastelee ihmissuhteiden tilaa. Samalla se auttaa selkeyttämään odotuksia ihmissuhteista. Tarpeet ja odotukset muuttuvat. Mikä on tärkeintä nyt?

Kaikille merkeillä tämä on hyvä tilaisuus miettiä arvostatko enemmän draamaa vai rauhaa elämässä? Molempia tarvitaan sopivasti. Liika draama väsyttää. Samoin liika rauha puuduttaa. Molempiin voimme onneksi vaikuttaa enemmän kuin arvaammekaan.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti