maanantai 11. kesäkuuta 2012

Jupiter Kaksosessa, jatkoa

Jupiter kaksosissa auttaa nauttimaan kaikenlaisista ihmissuhteista, jotka joskus otamme itsestäänselvinä, kuten sisaruksista, naapureista, koulu- ja työkavereista. Se vauhdittaa sosiaalista elämää. Kaksosissa se suosii myös kirjoittamista ja opiskelua. Se auttaa erityisesti yhä peruskoulua käyviä. Tulossa on vauhdikas ja viihdyttävä vuosi. Kesäkuukausien ristiriitaisten vaikutteiden takia kannattaa kuitenkin välttää isoja muutoksia näillä alueilla syyskuuhun saakka.

Jousimiehelle aika vaikuttaa henkilökohtaisesti, koska jupiter on merkin oma hallitsija, ja se vaikuttaa vuoden jouskareiden parisuhdesektorilla. Ihmissuhteet menestyvät kaikin tavoin, ja niistä voi usein löytyä ratkaisu muihinkin ongelmiin. Parisuhteet kukoistavat. Parit saattavat vihdoinkin virallistaa suhteensa ja sinkuilla on hyvä mahdollisuus löytää ihannekumppani. Kannattaa vaikka tehdä lista kumppanin toivotuista ominaisuuksista. Ei haittaa vaikka siitä tulisi pitkä. :) 

Kauriilla on loistava mahdollisuus parantaa työolosuhteitaan. Työrutiinit saattavat muuttua  mukavammiksi ja mielenkiintoisemmiksi, työajat paremmin nykyiseen elämäntyyliisi sopivaksi tai palkka voi nousta. Voit edetä yllättäen monissa työhön liittyvissä asioissa. Kausi vaikuttaa positiivisesti myös terveyteesi. Jos et ole tyytyväinen nykyiseen kuntoosi, nyt sille on tavallista helpompi tehdä jotain. Luota vaistoosi.

Vesimiehelle alkaa hyvin romanttinen kausi. Luvassa on mukavia, iloisia hetkiä. Elämästäsi tulee ehkä leikkisämpää kuin aikoihin. Nautit myös ystäviesi seurasta. Kausi suosii myös lapsien kanssa vietettyä aikaa ja lasten hankkimista. Tukea saavat niin luovat harrastukset kuin ryhmätoimintakin.

Kaloilla on mahdollisuus tehdä kauan kaipaamiaan muutoksia kotona ja perhe-elämää koskien. Saat ehkä mahdollisuuden muuttaa isompaan asuntoon tai nykyisestä kämpästä tulee helposti entistä viihtyisämpi. Myös perheenjäsenten lukumäärä saattaa kasvaa, jos se sopii muuten elämäntilanteeseen. Nyt kannattaa ottaa kaikki ilo irti kotielämästä. 

Oinaille kausi on erityisen sosiaalinen. Pääset ehkä käyttämään arjessasi vihdoinkin jotain mitä olet opiskellut paljon. Tapaat paljon mukavia, mielenkiintoisia ihmisiä. Jos sinun täytyy kirjoittaa tai puhua paljon, siitä on paljon iloa ja menestyt hyvin. Nautit sosiaalisista suhteista.

Härkä pääsee nyt jalostamaan viimeisen vuoden saavutuksiaan. Jupiter vietti merkissäsi edelliset 12 kuukautta, ja pääsit luultavasti monella tavalla elämässäsi eteenpäin. Useimmat tutut härät ovat esimerkiksi saaneet aiempaa paremman työpaikan. Nyt kannattaa varmistaa, että saat pidettyä uudet asiat mukavasti elämässäsi ja saat esimerkiksi ansaitsemaasi palkkaa uusista taidoistasi.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti