perjantai 11. maaliskuuta 2011

Uranus vaihtaa merkkiä

Uranus siirtyy oinaan tähtimerkkiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Siirtymän vaikutus voi jo tuntua ilmassa. Meillä jo torstai-ilta oli kaoottinen muuten rauhallisen päivän päätteeksi. Tavarat unohtuivat ja toiset katosivat, kun niitä olisi tarvinnut, ja massiivinen väärinkäsitys pisti iltasuunnitelmat hetkessä uusiksi.

Uranus on häiriköinyt viimeiset seitsemän vuotta erityisesti muuttuvien merkkien (kalat, kaksonen, neitsyt ja jousimies) elämää. Kaloilla se on muokannut suoraan persoonallisuutta ja kaksosella uraa. Neitsyellä se on ravistellut ihmissuhteita ja jousimiehillä perhe-elämää. Osa muutoksista on tietenkin ollut myönteisiä, ja muut ovat raivanneet tilaa suotuisammille olosuhteille jatkossa. Skorpioni ja Rapu ovat päässeet Uranuksesta helpoimmalla viime vuosina. Muilla se on vaikuttanut vähemmän kriittisillä alueille.

Yritän olla puolueeton eri planeettojen suhteen, mutta kärsivällisyyteni on loppu, kun uranus on moukaroinut kaikkia jousimies-planeettojani vuorotellen koti- ja perhesektoriltani käsin. Asun yhä asunnossa, jota pidin väliaikaisena ratkaisuna jo muuttaessani siihen kahdeksan vuotta sitten. Uranus tuo mukanaan äkillisiä muutoksia ja yllätyksiä, ja tällä kertaa suurin yllätys oli se, ettei mikään muuttunut. Olen vilpittömän helpottunut, kun se siirtyy vihdoin eteenpäin.

Uranus oinaassa -aika on hyvin erilainen kaikille ihmisille kuin uranus kaloissa -jakso. Uranuksen energia sopii paljon paremmin yhteen oinaan kuin kalojen merkin kanssa. Kaloissa se ravisteli ihmisten tunne-elämää, henkistä elämää ja uskonnollisia ajatusrakennelmia. Oinaassa se pääsee laukaisemaan uusia projekteja ja inspiroimaan ihmisiä. Yhtäkkiä ihmisillä on enemmän energiaa muokata elämäänsä haluamaansa suuntaan, ja paljon innovatiivisia ideoita.

Jatkoa tulossa lähipäivinä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti